Rovatok

Friss topikok

Linkblog

Kimi a helyén volt

2009.08.09. 19:45 | luigi Vercotti | Szólj hozzá!

Egy finn az rallyzzon. Tűzállóban születnek és azonnal a kezükbe nyomnak minimum egy traktorkormányt. Egész életükben havon vagy csúszós murván közlekednek és sietnek, mert a szauna már be van fűtve vagy a vodka ki van töltve stb... A vérükben van. A finnek a világ legnagyobb autóversenyző szállítói. Aki pedig nem rallyversenyző lesz abból kényszerűen pályaversenyzőt faragnak, mert a tehetség náluk olyan szinten burjándzik, hogy túlkínálat van rallypilótákból. Tehát a pálya az náluk kényszerpálya (hehe). Az mellékes, hogy a lezárt aszfaltcsíkon is brillíroznak. Van olyan sör, aminek a malátáját kétszer főzik le és a második lefőzés is világszínvonalú.
Kimi Raikkönen jó úton indult. Ladával kezdte. Igaz, hogy samarával de az is orosz vas, azaz VAZ (muhaha). Mégis eltévedt. Ugyan ennek az eltévedésnek egy F1-es világbajnoki cím lett az eredménye de látszik a srácon, hogy szenved. Na ez változott múlt hétvégén. Elindult a finn rallyn és kivirult. Mosolyogva nyilatkozott, amit az elmúlt években nem nagyon láthattunk tőle. Nem is nagyon titkolta, hogy kivan az F1-től.
Remek lenne egy Loeb Raikkönen csere. Az előbbi egy gép, pont pályára való, Kimi meg egy játékos gyerek, aki ki akar törni a kalitkából. Legszívesebben a kavicságyban driftelne és le-le nyúl maga mellé a kéziféket keresve.
Hát hajrá....
 

Külön respekt a csukott szájjal való nyilatkozásért.

A bejegyzés trackback címe:

https://deadparrot.blog.hu/api/trackback/id/tr331298768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása